Velkommen til MadMag77.com

Større endringer i sideoppsettet ventes utført i løpet av høsten.

Deler av denne siden er kjørt som testoppsett for ny side.
Siden er lagd for å passe inn i 1024-768pixler, eller større oppløsning.

Kort informasjon om meg:

Navn:
Magnus Hagtvedt

Alder:
23, født:
18 Mars 1988

Yrke:
Mekaniker og
kuldeteknikker.

Utdannet:
Automatiker
(- Læretid)

Bosted:
Sandefjord.

Sivilstatus:
Singel.

Interesser:
Bil, fly, mekanisk og elektrisk generelt, musikk venner, data osv

Kjennetegn: Kjører -godt belyst Volvo940.

 

 

 

1:
Hovedsiden min. Desverre har den ikke blitt noe oppdatert
de siste årene. Kun småting. Ventes etterhvert en større endring.Viktig: De som ønsker flybilder fra siden, vær vennlig å sjekk med airliners.net eller airpics.com for å se om det er copyrights på bildene, jeg tar ikke ansvar på ulovlig brukte bilder.

Siden har også en ISDN del, som krever mindre linje.

L
I
N
K
E
R

2:
Har også lagd en side om bilen min, dvs som omhandler både den og de forrige bilene jeg har hatt, som er en 240 og to 740'er. Men nå er det jo en Volvo 940GL som er bilen, den er som man ser på bildet ganske godt belyst.  Det er blitt min hovedhobby for tiden. Men en hobby skal man jo ha.  ;-)
3.
Hako-D12: Et prosjekt jeg og en kamerat kjøpte sommern 04, mest for å lære oss litt om mekanisk arbeid og slikt, nå ble det fort til at jeg jobba mest alene, men det er nå en annen sak, vi lærte nok begge en del økonomisk rundt det å pusse opp slikt utstyr. Og jeg lærte en del om oppbygning av girkasser og litt om hvordan 2takter Dieselmotor fungerer. Hako-D12, står for Hakotrak, som er produsent, modellen er D12 som står for Diesel motorisert. Et prosjekt som nå er solgt. Siden er derfor ikke lenger aktiv, men ligger fortsatt oppe for de som ønsker å se hva som skjedde fra innkjøp til salg.
4:
Har også begynt på en FlightSimulator side, som er ment på å gi forklaringer og hjelp for de som vil starte opp med FS, også en del egne Flighter, men siden jeg ikke har like god tid nå, som jeg hadde da jeg begynte med dette så kan det jo ta sin tid. Jeg håper jo på å klare å gjøre noe mer ut av den siden enn det skjer på nåværende tidspunk. Tiden vil vise.

For de som vil komme seg fort videre, se på linkene under FS.
31.07.2011           ©            MAGNUS HAGTVEDT

De små bildene til venstre viser de forskjellige flye Widerøe flyr med, nedenfra: DeHavilland DHC Twin Otter, DeHavilland
Dash 7, DeHavilland Dash 8-q311, DeHavilland Dash 8-100. Bildene under viser bilder av Widerøe's nyeste maskintype, DeHavilland Dash 8-Q400, som er større og kraftigere enn de tidligere. Jeg har selv vært med på cockpit tur med Widerøe.

T
I
L

T
O
P
P